German
Klik for at komme til forsiden
Dansk
English

Fra dør til dør i hele landet 

20 daglige rundture til de største danske byer gør supermarkeder, butikker, shoppingcentre og virksomheder i hele landet afhængige af Nordcarrier. Og det gør indenrigstransporter til ét af vores kerneområder.

 

Vi leverer til døren – også helt inde i gågaden. Alle lastbiler har lift og alle chauffører truckkort, så de selv kan læsse af på destinationen. Og fra vores kontor i Måløv følger vi naturligvis varerne helt frem til levering.

 

Transporterne tager blandt andet udgangspunkt i vores egne lagre i Hinnerup og Taulov, og om bord er både stykgods og part/full load i form af fx dagligvarer og køl/frys.

 

Vores chauffører og biler er godkendt til at køre med fødevarer. Vi har særlige biler til køl/frys, ligesom det kun er bestemte vogne, der transporter fisk. Alle indenrigschauffører er danske for at lette kommunikationen med kunderne.

 

Vi benytter udelukkende lastbiler der overholder Euro norm 5 og 6. Miljørigtig kørsel er af største vigtighed for Nordcarrier ( se miljøpolitik ) ligesom alle underleverandører skal overholde gældende lovgivning.


 

Book transport direkte på siden.Klik her 

Kontakt vores indenrigschef og 
medejer Peter Kristiansen for flere
oplysninger om vores ydelser i Danmark.
Klik her

Nordcarrier A/S, Måløv Byvej 229, 2760 Måløv  | T: (+45) 47 97 50 00 | F: (+45) 47 97 50 01 |  info@nordcarrier.dk | www.nordcarrier.dk | CVR: 28657811