German
Klik for at komme til forsiden
Dansk
English

Dyrebar last fortjener det bedste 

Personlig kontakt, kort beslutningsproces og et øje for godset hele vejen frem til destinationen.

Det er blandt de kendetegn der gør Nordcarrier til det foretrukne transport- og speditionsfirma for en lang række store og mindre virksomheder. 

Som medejer har vi en stor koncern men som virksomhed lægger vi vægt på den personlige kontakt til kunderne. Og da salgscheferne samtidig er medejere er der meget kort fra idé til beslutning. 

 

Vi har mange års erfaring og sørger for at godset kommer hurtigt og sikkert frem. Vi følger det hele vejen uanset dets størrelse og hvad enten det er til en butik i Horsens gågade, et indkøbscenter i Oslo eller et industrilager i Tyskland.

 

Lasten består af såvel stykgods som part/full load og kan være alt fra industrigods til dagligvarer og køl/frys. Vores chauffører og biler er godkendt til at køre med fødevarer og det er en selvfølge, at industrigods og fødevarer ikke kommer i kontakt med hinanden. Vi har naturligvis særlige biler til transport af fx fisk, og alle indenrigschauffører er danske for at gøre let for alle at kommunikere.

Nordcarrier har egne lagre strategisk placeret i Hinnerup og Taulov og vi leverer fra lager til fortrappe. Alle danske chauffører har truckkort, så de selv kan læsse af på destinationen.


Miljøvenlig kørsel er også en selvfølge og gælder både Nordcarriers egne chauffører og vores faste samarbejdspartnere i udlandet. Vi råder samlet over flere end 120 biler og har 20 daglige rundture til de største danske byer.

 

Vi sætter naturligt kunden i centrum og det administrative i baggrunden, og derfor tilbyder vi både online-booking og EDI-overførsel. Døgnvagt året rundt betyder, at vi aldrig er længere væk end et telefonopkald.

Book transport direkte på siden.



Klik her 

Kontakt os gerne for et uforpligtende
tilbud på, hvordan jeres varer får den
bedste transport.


    Klik her

Nordcarrier A/S, Måløv Byvej 229, 2760 Måløv  | T: (+45) 47 97 50 00 | F: (+45) 47 97 50 01 |  info@nordcarrier.dk | www.nordcarrier.dk | CVR: 28657811