German
Klik for at komme til forsiden
Dansk
English

Solid erfaring og tæt kontakt til kunden

Nordcarrier blev etableret i 2006 af tre personer med solide erfaringer inden for spedition og transport.  Peter Kristiansen og Henrik Mikkelsen tegner sammen med Anders Harrild fortsat virksomheden, som  Peter Kristiansen og Anders Harrild ejer sammen med A/S O.V. Jørgensen Holding.

 

A/S O.V. Jørgensen koncernen har over 75 år på bagen og beskæftiger sig med transporter af køl/frys samt køb og salg af fersk fisk. Det har stor betydning at have en så stor og velkonsolideret partner, for det giver Nordcarrier en yderligere tyngde og gør os i stand til at løfte meget store opgaver.

 

Samtidig er Nordcarrier en virksomhed, der lægger stor vægt på det nære, personlige forhold til kunderne. Det betyder faste kontaktpersoner og en meget kort beslutningsproces, fordi salgscheferne også er ejere.

 

Bag den daglige drift står en effektiv og kompetent bestyrelse:

 

Mogens B Hartz

Knud Aage Sørensen

Henrik Mikkelsen

Peter Kristiansen

Anders Harrild

 

Endelig består Nordcarrier af en række medarbejdere, der har været med fra begyndelsen. Det gør dem særligt vidende og kompetente til at løfte deres del af vores fælles ansvar for, at kunderne vender tilbage med behov for endnu en god betjening.

Find kontaktoplysninger på hele
bestyrelsen her.


Klik her

Nordcarrier A/S, Måløv Byvej 229, 2760 Måløv  | T: (+45) 47 97 50 00 | F: (+45) 47 97 50 01 |  info@nordcarrier.dk | www.nordcarrier.dk | CVR: 28657811