German
Klik for at komme til forsiden
Dansk
English

Vi dækker mod syd, nord og øst

En af vores kernekompetencer er international transport og spedition. Takket være vores mange år i branchen har vi opbygget et solidt net af samarbejdspartnere. Derfor råder vi i dag over en fast stab på 75 danske, tyske, hollandske vognmænd.

 

Det giver os adgang til daglige transporter med part/full loads til det europæiske kontinent med destinationer i Tyskland, Benelux, Frankrig og Spanien. Det drejer sig ofte om industrigods men Nordcarrier transporter de fleste former for varer i alle størrelser.

 

Samarbejdet nordpå og mod øst er også særdeles veludbygget og vi tilbyder daglige transporter både i Skandinavien, Polen og til de baltiske lande.

 

Vores chauffører og biler er godkendt til at køre med fødevarer, og det er en selvfølge at industigods og fødevarer ikke kommer i kontakt med hinanden. Vi har særlige biler til køl/frys ligesom det kun er bestemte vogne, der transporter fisk.

Book transport direkte på siden.Klik her

Kontakt Kim Christiansen afd.leder for kontinent transporter eller medejer Anders Harrild for flere oplysninger om vores
internationale ydelser.

Klik her

Nordcarrier A/S, Måløv Byvej 229, 2760 Måløv  | T: (+45) 47 97 50 00 | F: (+45) 47 97 50 01 |  info@nordcarrier.dk | www.nordcarrier.dk | CVR: 28657811